Tuesday, December 15, 2009

~a walk to remember..

tadi ke uia..
tanah tumpah ilmu..hehe
bak kata orang garden of knowledge and virtues..
tapi kepelikkan bila keseorangan..
memori dgn sendirinya terimbau..
especially mase kat cafe(kat sinilah byk mase dihabiskan men"try" segala jenis makanan..huhu)
rase sgt sgt sgt tak tau nak diungkapkan..
almaklum zaman kita sudah berlalu..
mase tu lah terngiang-ngiang lagu vitaminC
"as we go on we remember all the time we had together"..
hohoho..
sangat syahdu~
sekelip mata kenangan bersame-same konco2 yang setelah sekian lame bersam-sama mengharungi suka-duka bersama tergambar di ruang mata..
aiseh~
feeling la pulak kan..
rase macam tercepat pulak membesar..
now i understand kenapa org suka kate time blaja la time yang kita akan treasure the most..
now i know..haha
walaupun tak berape nak official grad lagi coz ade lagi dua paper pending..
rakan2 doakan ye saya dapat gred yg paling bagus dalam sejarah..
hehe..

1 comment:

najlaa said...

my HANABANANA will EXCEL!!! ohh suddenly i rindu lepak cafe makan dgn u..my other half..hihii =)