Friday, September 5, 2008

rojak!!

Dah 5hari kite berpuasa..alhamdullillah..best bangeet..boley puasa,boley terawih,boley bukak pose makan sedap2(xsenonohkan pose pun ingat makan;)..since blog ni dah berzaman xupdate banyak jugak benda nak share kat blog ni...
1st selamat berpuasa(jangan lupe terawih..setahun sekali je pun!), 2nd happy belated merdeka day(dah 51thn kite merdeka..meaning to say kalo org yang lahir 31st august1957 pun dah 51thn..kalo dulu rambut hitam berkilat skrg mesti dah selang seli dgn color putih uban tanda kemajuan usia dan kematangan..hehe..merapu pulak..dah byk perubahan tp bkn bermakna kite kene bersenang lenang je..byk lg kene improve baik sosial, ekonomi,politik,judicial system and segala macam la yang boley diupgradekan ke versi yang lebih power..3rd happy belated birthday to liyana razak,my best friend yang kat UMS,u're old babe(mengamuk die kalo i kate she's old..not even old pun sbnrnye..22 baru..hahaha)..mcm buat karangan pulak la update blog kali ni ikut sequence..hoho..lastly,bende yg dah berkurun nak campak kat blog ni tp xletak2 sebab tak berkesempatan..lihatlah pic di bwh..ade beza x??

obviously,1st pic was taken in kl n anor in kelantan..mmg selalu la keje i kalo pegi kelantan intai billboard diorg..menarik n lain dari yang kat other state..

1 comment:

lala said...

well..i so l0ike the pictures