Monday, January 12, 2009

setelah sekian lama..

dah lame dah daku meninggalkan arena menonton epl..
tapi tetibe tertekan channel 812 n ternampak jejaka2 pujaan hatiku..
terus melekat..
wlpn skrg baru 15min bermula,nampak gayanye nampak senget~~
man utd vs chelsea..
skrg ni tgh dlm pertimbangan lagi nak tido or nak tgk bola..huhuhu..
kalo man u kalah mlm ni,confirm gue melalak..
mengimbau balek kenangan lampau,seingatku,dlm darjah 6 gitu dh sebok2 tgk bola..
mesti org akan kate kan, what kind of girl is this??
well..nak buak camane..dah terjatuj chenta kat sports ni..
mase tu zaman2 beckham..but FYI,i dint fall for beckham!!(poyo je~~)
mmg mule2 tgk bcoz of beck,tipu la kalo beck xkasi ape2 influence pun..
tapi once i start to watch man u..i immediatelly fall in love wif d team itself...
i tink org yg bertangunggjawab meng'involve'kan i tgk bola is inche aiman(ni keje ko la ni~~)..
terus tersangkut sampai skrg(tp skrg jarang2),only on big2 event or matches je..
pastu sambung ke sekolah menengah pulak..
mase sekolah menengah baru found out yg ade org laen yg kaki bola gak wc is puma..
so,asal ade game je,habes~~
mau berjam2 i gayut ngan die jadi commentator x rasmi(jgn ingat boys je buat keje camgini!)..
tapi mase sekolah menengah terinvolve dgn satu sport lagi..
walaupun xmain n xmungkin akan menjejak kan kaki nak buat sports ni..
layan tetap layan..
taktau mcm mane boleh tertgk tapi seingat i,org yg influence ni ialah hanis..
mase tu SIC baru bukak(tapi i xpernah pegi pun sampai skrg!!huhu)
mase tu mmg schumi tgh over d top..
tapi yang mencuri perhatian mase tu button,heidfield n kimi..
almaklum cute + berbakat besar(see where they are today!!especially kimi)..
tapi mase diorang(nick n kimi) kat sauber petronas dulu, i never laid my eyes on kimi(not at all), maybe bcoz i tink nick got more talent than kimi..
tapi dulu of course la kan,its between schumi n mika..
itu topic yg sangat famous n boleh dibawa berdebat..
okeyla i nak sambung tgk bola..
maybe i stay for 1st half only la kot..
esok ade classss...huhu..mau kene bambu kalo tertidoq dlm class..

3 comments:

PuMa said...
This comment has been removed by the author.
PuMa said...

nana...seriously dh lme i x tgk football n f1!!!huhu...n dh lme x bgayut tepon cam dolu2 ;p

hanabanana said...

hehehe..bergayut mcm nak putus telinga;)..lawak betol..i pun dh lame gak..aritu je coincidence..